Ukoliko želiš da prijaviš svoj plac možeš to da uradiš klikom na dugme “Prijavi svoj plac”

PRIJAVI SVOJ PLAC

UNESITE PODATKE AUTOMOBILA:

Polovni Auto Delovi za Renault Automobile

Polovni Auto Delovi za Renault Automobile

Kralja Milutina 143, Kragujevac

034/360 363

066/360 360

Auto otpad specijalizovan za automobile marke Renault na kojem ćete naći samo najbolje polovne, ali i originalne delove, nalazi se u Kragujevcu i nudi Vam auto delove vrhunskog kvaliteta koji se skidaju sa vozila iz uvoza.

Iako imamo sve Renault-ove automobile, posebno smo snabdeveni za:

- Renault scenic 1 i 2

- Renault megane 1 i 2

- Renault clio

- Renault laguna

Polovni auto delovi za Renault vozila iz uvoza odlično su rešenje za mnoge probleme sa kojima možete da se suočite vozeći svoj omiljeni auto. Mnogi majstori kažu da je to veoma često i mnogo bolje rešenje nego kupovati negde nove ili zamenske delove koji su sumnjivog porekla. Polovni delovi koje mi prodajemo u odličnom su stanju jer se skidaju sa havarisanih ili relativno novih automobila koje vlasnici jednostavno nisu želeli da popravljaju zbog sasvim drugih razloga.

Stanje svakog dela lako je proveriti, a oni su i do 10 puta jeftiniji u odnosu na nove i oko 30% u odnosu na druge zamenske delove, te svakako predstavljaju ekonomično i dobro rešenje u brojnim slučajevima.

Pronađite baš ono što Vam treba i vozite se bezbrižno, jer polovne auto delove za Renault automobile možete kupiti direktno kod nas, ili ih naručiti telefonom i dobiti na željenoj adresi bilo gde u Srbiji, šaljemo delove kurirskim službama.

 

ODLIČNE CENE SA URAČUNATOM POŠTARINOM ZA ONLINE PORUDŽBINE U VREDNOSTI PREKO 1000 DIN!

 

PLAĆANJE POUZEĆEM I ISPORUKA ZA 1 RADNI DAN

NA LAGERU PREKO 100.000 ARTIKALA
Za kupovinu u vrednosti od:
8500din do 15000din

POPUST

3%

15000din do 25000din

POPUST

6%

preko 25000din

POPUST

9%