UNESITE PODATKE AUTOMOBILA:

BMW – rezervni auto delovi

BMW – rezervni auto delovi

BMW

BMW – auto delovi za vaš automobil


Nudimo vam rezervne delove za sve modele BMW automobila. Pronađite model svog automobila u listi modela i brzo i lako naručite rezervni deo koji vam je potreban.

 

O BMW kompaniji


BMW AG (Bayerische Motoren Werke Aktiengesellschaft) je multinacionalna automobilska kompanija koja proizvodi automobile, motocikle i avio-motore.


Kompanija je osnovana 1916. godine. U njenom vlasništvu su i brendovi Mini i Rolls-Roys Motor Cars. Takođe proizvodi i motocikle MBW Motorrad i HUSKVARNA.


Glavni moto BMW kompanije je „The Ultimate Driving Machine“ što kompanija godinama opravdava korišćenjem inovativnih tehnologija u proizvodnji novih luksuznih modela automobila.


Prvih godina poslovanja primarna delatnost BMW kompanije bilo je sklapanje V12 avionskih motora. Iz tog razloga, logo kompanije je osmišljen kao krug plavo-bele boje koji predstavlja okretanje belih avionskih elisa na plavom nebu.

 

BMW – rezervni auto delovi


Kada je reč o ekskluzivnim i luksuznim automobilima, BMW se nalazi na vodećem mestu. Svaki njegov deo pažljivo je osmišljen i kvalitetno proizveden u nekoj od brojnih fabrika širom sveta.


Kod nas možete pronaći kvalitetne rezervne delove koji odgovaraju vašem modelu. Budite sigurni da ste izabrali najbolje.

BMW – rezervni auto delovi

ODLIČNE CENE SA URAČUNATOM POŠTARINOM ZA ONLINE PORUDŽBINE U VREDNOSTI PREKO 2000 DIN!

OSIM ZA: HAUBU, BRANIK, KRILO I SAJTNU

 

PLAĆANJE POUZEĆEM I ISPORUKA ZA 1 RADNI DAN ZA SVE PORUDZBINE DO 14h

Za kupovinu u vrednosti od:

8500din do 15000din

POPUST

3%

15000din do 25000din

POPUST

6%

preko 25000din

POPUST

9%

UNESITE PROMO

KOD ZA POPUST OD 5%

KOD:

KAROSERIJA5

BMW 3 Series Touring