UNESITE PODATKE AUTOMOBILA:

Rezervni auto delovi za Citroen automobile

Rezervni auto delovi za Citroen automobile

CITROEN

Rezervni auto delovi za Citroen automobile


Naša ponuda obuhvata veliki broj rezervnih delova za Citroen automobile. Pronađite svoj model u listi i brzo i lako dođite do dela za svoj auto.

 

Nastanak Citroen kompanije


Citroen je auto kompanija koju je osnovao francuz Andre Sitroen 1919. godine. Članica je PSA grupe sa sedištem u Parizu.


Pronašavši inspiraciju u uspesima Henrija Forda, Sitroen kreira fabriku za proizvodnju automobila. Time stvara prvu fabriku van granica SAD koja poseduje masovnu proizvodnju automobila. Prvi automobili koji su izašli iz fabrike su bila mala, jeftina vozila dostupna širokoj javnosti.

 

Tipovi Citroen vozila


Prvi Citroen automobil bio je tip A, sa četvorocilindričnim motorom od 1326 kubika koji je mogao da razvije brzinu do 65km/h. Specifičnost ovog modela bila je u mogućnosti izbora tipova karoserije i rezervnih točkova, te je sve osim šasije i motora bilo rađeno po meri. Nakon samo 6 meseci od proizvodnje prvog Citroen tip A automobila, prodato je čak 2500 vozila.


Naredni model bio je tip C, a za njim su sledili napredniji modeli poput B12 i B14, a krajem 20-ih godina i C4 i C6.


Iako prilično konzervativnog izgleda i performansi za to doba, prodaja Citroen vozila je bila značajno visoka zbog masovne proizvodnje i dostupnosti.


Citroen – rezervni auto delovi


Od nastanka do danas, Citroen predstavlja pouzdanog i pristupačnog saveznika na putu. Iz tog razloga, rezervni delovi za sva njegova vozila su u velikoj meri takođe pristupačna.


Sve rezervne delove koji su vam potrebni možete pronaći kod nas. Lako i jednostavno, naručite rezervni deo za vaše Citroen vozilo.

Rezervni auto delovi za Citroen automobile

ODLIČNE CENE SA URAČUNATOM POŠTARINOM ZA ONLINE PORUDŽBINE U VREDNOSTI PREKO 2000 DIN!

OSIM ZA: HAUBU, BRANIK, KRILO I SAJTNU

 

PLAĆANJE POUZEĆEM I ISPORUKA ZA 1 RADNI DAN ZA SVE PORUDZBINE DO 14h

Za kupovinu u vrednosti od:

8500din do 15000din

POPUST

3%

15000din do 25000din

POPUST

6%

preko 25000din

POPUST

9%

UNESITE PROMO

KOD ZA POPUST OD 5%

KOD:

KAROSERIJA5

BMW 3 Series Touring