Ukoliko želiš da prijaviš svoj plac možeš to da uradiš klikom na dugme “Prijavi svoj plac”

PRIJAVI SVOJ PLAC

UNESITE PODATKE AUTOMOBILA:

Auto Otpad Opel

Auto Otpad Opel

Rade Kondica bb, Novi Sad

064/114-80-59

Auto otpad Opel nalazi se u Futogu, u ulici Rade Kondića bb i specijalizovan je za prodaju delova za putnička vozila marke Opel. Takođe i otkupljujemo stare ili havarisane automobile istog proizvođača.

 Radimo sa četiri osnovna modela:

- Astra F

- Astra G

- Vectra B

- Zafira

 

 

Na Auto otpadu Opel možete pronaći sve što Vam je potrebno za Vaše Opel vozilo po veoma povoljnim uslovima. Tražene delove šaljemo i brzom poštom, a plaćate pouzećem. Pozovite i pitajte, sigurno ćemo naći sve što Vam treba, jer smo jedan od najsnabdevenijih specijalizovanih auto otpada u gradu i šire. Ukoliko posedujete havarisanu ili neispravnu Astru F ili G, Zafiru, ili možda Vectru B, a niste u mogućnosti da ih sami dovezete kod nas, možemo i da se dogovorimo oko preuzimanja.

 Ako želite da se oslobodite starog i za Vas neupotrebljivog vozila, ili želite da uštedite pri kupovini auto delova, ili se pak rezervni delovi za Vaš auto više ne proizvode - pravo rešenja za Vas je auto otpad. Oslobodite se nepotrebnih starih automobila ili popravite onaj koji vozite bez mnogo uloženih sredstava. Motor, menjač, pumpe, senzori, delovi limarije, klipovi i ventili, bregaste osovine, diskovi, pločice, sedišta i tapaciri, plastični delovi.. baš sve za Vaš automobil možete pronaći na Auto otpadu Opel. Pozovite nas, uštedite dragoceni novac!

 

·        Radno vreme Pon-Pet 09:00-16:00 Sub. 09:00 – 16:00

ODLIČNE CENE SA URAČUNATOM POŠTARINOM ZA ONLINE PORUDŽBINE U VREDNOSTI PREKO 1000 DIN!

 

PLAĆANJE POUZEĆEM I ISPORUKA ZA 1 RADNI DAN

NA LAGERU PREKO 100.000 ARTIKALA
Za kupovinu u vrednosti od:
8500din do 15000din

POPUST

3%

15000din do 25000din

POPUST

6%

preko 25000din

POPUST

9%